Kasulikud tabelid

Kasulikud tabelid

Liha sisetemperatuurid

Liha sisetemperatuurid

Mida tähendab, et kuumuta seni, kuni linnuliha on küps? Siit saad kontrollida erinevaid liha küpsetamise temperatuure toorest kuni küpse küpsetusastmeni.

Punane liha

Punane liha

(Veis, lammas, hirv, maks)

Toores

Toores

50 kraadi

Pooltoores

Pooltoores

55 kraadi

Keskmise
küpsusega

Keskmise
küpsusega

60 kraadi

Küps

Küps

65 kraadi

Üleküps

Üleküps

70 kraadi

Sealiha

Sealiha

Minimaalne
vajalik

Minimaalne
vajalik

70 kraadi

Küps

Küps

75 kraadi

Linnuliha

Linnuliha

Küps

Küps

75 kraadi

2025 Delfi Meedia AS | Narva mnt 13, Tallinn 10151, Eesti

2025 Delfi Meedia AS
Narva mnt 13, Tallinn 10151, Eesti